Η διαρκώς εξελισσόμενη πορεία της Tzortzis SA,  έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο πανελλαδικά, διαθέτοντας ήδη γραφεία  στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λαμία, Χαλκίδα και Κυπαρισσία εξυπηρετώντας πάνω από 300 ανεξάρτητους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλους τους τομείς της ασφαλιστικής αγοράς, με έμφαση στην Διαχείριση Κινδύνων για λογαριασμό των συνεργατών μας.

Ο βασικός στόχος της εταιρίας μας είναι η  εκπλήρωση των προσδοκιών των Συνεργατών, απολαμβάνοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας, την πλήρη κάλυψη των αναγκών των Πελατών τους ανταποκρινόμενοι πάντα με σύγχρονα προϊόντα  στις απαιτήσεις  της διαρκούς αναπτυσσόμενης Ασφαλιστικής  Αγοράς.

Τα Στελέχη που πλαισιώνουν την Tzortzis SA, από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, οραματίζονται μέσα από την διαρκή εκπαίδευση, την εξέλιξη και ανάπτυξη του δικτύου της, την δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος εργασίας για το προσωπικό της καθώς και για τους Συνεργάτες της, πετυχαίνοντας  έτσι, την αύξηση της αποδοτικότητας σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας  της, μέσω  των καινοτόμων διαδικασιών  που προσφέρουμε στο δίκτυο μας, με γνώμονα πάντα την αξιοπιστία και την άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών μας.

Φιλοσοφία μας είναι η υποστήριξη του Συνεργάτη στην εξοικονόμηση χρόνου.

Είναι σημαντικό να εξασφαλίζεις στον Συνεργάτη προτιμολογημένα προϊόντα και προσφορές, με σκοπό τη δημιουργία αισθήματος ασφαλείας και ανεξαρτησίας στην τοποθέτηση ενός δύσκολου ή εξειδικευμένου κινδύνου.

Ο Συνεργάτης πρέπει να είναι ελεύθερος για την προσέλκυση νέων πελατών.