ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ  ΜΑΘΗΤΗ

Τα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης μαθητών καλύπτουν όλο το φάσμα των ατυχημάτων που μπορεί να προκληθούν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα π.χ. σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, σε νηπιαγωγεία, σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, σε κολέγια, σε ιδιωτικά πανεπιστήμια, σε τεχνικές επαγγελματικές σχολές, κ.α..

Που απευθύνεται;

Κάθε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα οφείλει να προσφέρει στους μαθητές του πέρα από σύγχρονα μέσα, σωστή εκπαίδευση, άριστο διδακτικό προσωπικό, ασφάλεια και σιγουριά. Για τους περισσότερους γονείς εκείνο που προέχει είναι να ξέρουν πως τα παιδιά τους είναι ασφαλή και φυσικά, δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτό.

Τι καλύπτει;

  • Το πρόγραμμα αφορά δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των ωρών διδασκαλίας, μία ώρα πριν την έναρξη των μαθημάτων και μία ώρα μετά το πέρας τους, ώστε να περιλαμβάνεται και ο χρόνος μετάβασης και επιστροφής, καθώς και
  • κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σε εκδηλώσεις, εκδρομές ή άλλες δραστηριότητες, που γίνονται κάτω από την επίβλεψη της διεύθυνσης του εκπαιδευτηρίου, έστω και αν το εκπαιδευτήριο δεν λειτουργεί εκείνες τις μέρες. Οι καλύψεις που παρέχονται αναφέρονται στον πίνακα.

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος στην συγκεκριμένη κάλυψη διαμορφώνεται σύμφωνα με τα ασφαλιστικά κεφάλαια- όρια κάλυψης κατόπιν επιλογής του πελάτη